fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Cătălin Drulă: ”Klaus Iohannis a mințit. Nota de plată pentru trădarea lui vine la vot.”

Prezent la Sibiu, pentru lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare și locale, Cătălin Drulă, președintele USR, l-a acuzat pe Klaus Iohannis de trădare și fraudă. ”Klaus Iohannis a trădat. A comis cea mai mare fraudă. A promis că va înlătura PSD-ul, că va aduce reforma și modernizarea. A mințit. Pe 9 iunie, nota de plată pentru trădarea lui vine la vot”, a spus Cătălin Drulă, sâmbătă, 6 aprilie, în fața celor peste 200 de participanți la întâlnirea de la Sibiu.

Președintele USR a transmis electoratului sibian, tradițional de dreapta, că, ”dacă votează PNL, votează PSD” pentru că ”PNL nu mai există, PNL este PSD”. Singura opțiune, în opinia liderului USR, este Alianța Dreapta Unită, pentru ca ”banul public să fie cheltuit cu responsabilitate, ca sinecurile să fie desființate, iar oamenilor să le fie lăsați mai mulți bani în buzunar, nu să fie furați prin taxe crescute”. Drulă a vorbit și despre baronii PSD și PNL cercetați pentru luare de mită și despre ”mafia” care încearcă să captureze statul român.

La evenimentul de la Sibiu au participat și alți doi lideri ai Alianței Dreapta Unită: Eugen Tomac – președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) și fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru, vicepreședinte al Forța Dreptei.

Cătălin Drulă: ”Klaus Iohannis a mințit. Nota de plată pentru trădarea lui vine la vot.” Cătălin Drulă: ”Klaus Iohannis a mințit. Nota de plată pentru trădarea lui vine la vot.”

Etichete:

Recomandam sa citesti si