fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Social

Casa Speranței din Moșna- un exemplu pozitiv pentru noi toți

Casa Speranței din Moșna- un exemplu pozitiv pentru noi toți
Fundația Casa Speranței din Moșna este locul pe care viceprimarul Claudiu Catană și soția acestuia au reușit, cu extrem de multă dăruire, să îl transforme în „acasă” pentru copii lipsiți de căldura unei familii. Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, alături de ministrul muncii, Raluca Turcan au vizitat beneficiarii acestei fundații, au discutat cu ei, s-au jucat, le-au făcut ziua mai frumoasă.
„Am vizitat Fundația Casa Speranței și am discutat, alături de Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, de primarul Dumitru Nuțu, viceprimarul Claudiu Catană și soția acestuia, despre obstacolele pe care Fundația le-a înfruntat în activitățile ei dar și despre soluții de îmbunătățire a sistemului de asistență socială.
Încă o dată mi s-a confirmat nevoia de externalizare a serviciilor sociale, astfel încât și copiii din sistemul de asistență să se poată bucura de o copilărie fericită. Pentru a reuși acest lucru este nevoie de colaborare, de eforturi comune ale autorităților și ale societății civile. Casa Speranței este un exemplu pozitiv. 22 dintre cei 25 de copii pe care soții Catană i-au avut în grijă sunt acum la studii sau integrați pe piața muncii. Secretele acestei reușite sunt dăruirea și dragostea cu care coordonatorii Fundației fac lucrurile de fiecare dată, în fiecare zi. Asta am văzut și asta îmi dă încrederea că și cei 10 copii aflați acum în grija Fundației vor avea parte de viitorul la care orice copil are dreptul.”, a scris Daniela Cîmpean pe Facebook.
Casa Speranței din Moșna- un exemplu pozitiv pentru noi toți
Casa Speranței din Moșna- un exemplu pozitiv pentru noi toți
Etichete: