fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber

Casa Gucci, Encanto și Resident Evil: Bun venit în Raccoon City, premierele săptămânii la Cineplexx Sibiu  

Ce filme noi vedem la Cineplexx Sibiu din 26 Noiembrie

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • Casa Gucci
  • Encanto
  • Resident Evil: Bun venit în Raccoon City

 

CASA GUCCI ( N15 )

 

PREMIERA: 26 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama, Thriller, Crima

DISTRIBUȚIE: Adam Driver, Jared Leto, Lady Gaga, Madalina Ghenea, Jeremy Irons, Al Pacino

SINOPSIS:

Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3nqDodW

 

ENCANTO ( AG )

 

PREMIERA: 26 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Animatie

DISTRIBUȚIE: John Leguizamo, Charise Castro Smith, Jessica Darrow, Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, Diane Guerrero

SINOPSIS:

Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice.

Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

 

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3CJ6b1H

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITY ( N15 )

 

PREMIERA: 26 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba româna Dolby Atmos

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Neal McDonough, Tom Hopper, Robbie Amell

SINOPSIS:

Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. O dată plecată, compania a lăsat o moștenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic, iar câțiva supraviețuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă Umbrella dacă vor să mai prindă răsăritul.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3FGcrt2

Etichete: