fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Casa Albastră va găzdui expoziția „În căutarea vechilor maeștri”

Expoziţia „În căutarea vechilor maeștri” poate fi vizitată la Casa Albastră, Sala Multimedia, Piața Mare, Nr. 5, Sibiu în perioada 14 mai – 19 iunie 2022.

Curator: Adrian Luca, curator Muzeul Național Brukenthal

Organizator partener: Claudiu Guraliuc Fine Art Studio Portraiture (www.claudiuguraliuc.com)

Parteneri: Fine Art Gallery

Claudiu Guraliuc este fotograf și educator cu normă întreagă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializat în portretistică și nud fine-art. Deține titlul de Master Photographer, cu distincţiile de Associate al Master Photographer Association UK şi Licentiate al Royal Photographic Society.

În ultimii ani a primit numeroase premii internaționale, iar în octombrie 2020, i-a fost decernat premiul de Fine Art Photographer of the Year la Gala Master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație barocă.

În ianuarie 2022, a primit titlulurile de International Master Photographer of the Year 2021, una dintre distincţiile de top din industrie, Portrait Photographer of the Year și Fine Art Photographer of the Year, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit.

Lucrările sale sunt prezente în publicații internaționale, în galerii și colecții private din Europa, Asia si Statele Unite.

Este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, MD, SUA si Influx Gallery, Notting Hill, London, UK.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si