fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Carmen Chindriș, nominalizată la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020

Carmen Chindriș, președintele Asociației Sus Inima, este unul dintre cei 15 tineri remarcabili, nominalizați ai Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020. Fiecare dintre ei este implicat în proiecte cu ecou puternic în societatea românească.

Pe 20 mai vom afla numele celor cinci finaliști, desemnați de Tudor Giurgiu, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Victoria Asanache și Irina Păcurariu, precum și de Marinela Ardelean, Global Brand Ambassador Vinars Brâncoveanu, care votează în numele comunității Mentoring Generations. Apoi se va da start votului public pe platforma dedicată acestui proiect.

Eu o iau ca pe o recunoaștere a celor care au avut încredere în noi și ne-au ajutat să transformăm gândurile în proiecte realizate. Mulțumesc Fundația Alexandrion pentru marea bucurie și onoare de a fi nominalizată la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020. Povestea Asociației Sus Inima și echipa aceasta mare, care este comunitatea Sibiu a primit recunoașterea că a făcut o treabă bună, și se vede. Ne dă încredere să mergem mai departe, în forță. Sunt foarte recunoscătoare că fac parte din ea. (a mărturisit Carmen Chindriș, președintele Asociației Sus Inima, pentru star sibian)

 

Carmen Chindriș este nominalizată la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020!!!! Suntem foarteeeee bucuroși și recunoscători pentru că, Fundația Alexandrion consideră că activitatea ei, din cadrul Asociației SUS INIMA este atât de relevantă. Iată că mesajul nostru a ajuns până departe – iar asta ne bucură foarte mult!!! SUS INIMA – Pentru ca nimeni să nu treacă singur prin cancer! Ne puteți sprijini mai departe printr-o donație de 2 Euro/lună, trimițând un mesaj cu textul “SPRIJIN” la 8844! Să rămânem împreună, pentru o comunitate mai puternică, care ține cont de nevoile tuturor.  (transmit pe pagina de Facebook reprezentanții Asociației Sus Inima)

Foto: Rareș Helici

Etichete:

Recomandam sa citesti si