fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Cardurile Tursib vor putea fi încărcate online

Tursib transmite că în cursul lunii August vor pune la dispoziție un nou canal de vânzare a titlurilor de călătorie.

În prezent titlurile de călătorie Tursib se pot achiziționa prin următoarele canale: de la agențiile Tursib, de la aparatele contactless din autobuze, din aplicația SibiuBus, din aplicația 24Pay, de la automatele stradale și de la colaboratori.

Astfel, pe lângă aceste canale veți avea posibilitatea de a achiziționa rapid și în siguranță titluri de călătorie online direct de pe site-ul nostru. Acesta o să vă permită încărcarea cardurilor Tursib din PVC cu titluri de călătorie cu preț întreg.

De asemenea, vor pune la dispoziția călătorilor o funcție suplimentară de planificare a călătoriei similară cu cea din aplicația SibiuBus, care va putea fi accesată direct de pe site-ul www.tursib.ro.

Acest canal nou de vânzare va reprezenta o soluție modernă și eficientă pentru călători, facilitând procesul de achiziționare a titlurilor de călătorie și în același timp planificarea călătoriilor.

”Vă mulțumim pentru că alegeți transportul public și vă asigurăm că încercăm constant să vă oferim cele mai bune servicii”.