fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sănătate

Caravana cu Medici sosește în comuna Moșna

Caravana cu Medici sosește în comuna Moșna
Filiala Brașov a Caravanei cu Medici în parteneriat cu Mihai Eminescu Trust pregătește să meargă în Comuna Moșna, Județul Sibiu în perioada 17-18 Iulie pentru a organiza o caravană pentru adulți și copii. Peste 250 de persoane sunt așteptate gratuit pentru consult clinic, analize bioumorale, electrocardiogramă, examen ecografic, consulturi de specialitate: medicină internă, cardiologie, neurologie, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, imagistică medicală și pediatrie.
30 de medici de la sucursala Caravanei din Brașov vor veni în Moșna și vor stabili rețele de comunicare între medicii participanți și autoritățile publice, în scopul supravegherii evoluției ulterioare a persoanelor consultate.
„Deja au fost recoltate analizele medicale cu sprijinul Synevo, cărora le mulțumim pe această cale pentru susținerea continuă pe care ne-o oferă. În weekend sătenii vor primi rezultatele analizelor ce vor fi interpretate de către colegii noștri care vor oferii consultații medicale de specialitate și recomandări localnicilor. Le mulțumim sponsorilor: ING RomaniaBayerSynevoServier pentru că sunt alături de noi și ne ajută să aducem sănătatea mai aproape de oameni. Această caravană nu ar fi fost posibilă fără ajutorul sponsorilor locali: SC LIAMED SRLMondly RomaniaSergiana GrupUNUM și a partenerilor tehnici: Apel One MedRadacini Motors BrasovDr Leventer Centre5 to go. Mulțumim de asemenea Mihai Eminescu Trust, Consiliului Local și Primăriei comunei Moșna pentru sprijinul acordat.”, transmit organizatorii evenimentului.
Etichete: