fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Căpitanul Alex Curtean rămâne alături de proiectul comunității Șelimbăr

Căpitanul Alex Curtean rămâne alături de proiectul comunității Șelimbăr
Unul dintre fotbaliștii exponențiali pentru tot ceea ce înseamnă proiectul sportului șelimbărean, Alexandru Curtean, a ales sa continue și în Liga a II-a alături de echipa Viitorul Șelimbăr (CSC Șelimbăr). Aportul adus de șelimbăreanul Alex Curtean pentru sportul din comună a însemnat foarte mult, acesta fiind un real exemplu pentru tinerii jucători din comuna Șelimbăr, care speră să îi calce pe urme.
Este pentru prima dată când un club sportiv din comuna Șelimbăr ajunge în liga secundă și suntem bucuroși că toți cei care facem parte din proiect, suntem legați de aceste performanțe și de dezvoltarea fotbalului și a sportului în Șelimbăr. Am mare încredere că o să fim o echipa puternică în acest nou sezon și sunt convins că proiectul clubului va fi unul de succes”, a declarat Alexandru Curtean, căpitanul echipei CSC Șelimbăr.
Alexandru Curtean are peste 200 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a țării. Acesta a evoluat pentru echipe precum Dinamo București, Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș. Totodată Alexandru Curtean a bifat prezențe în Champions League și în grupele Europa League.
Etichete:

Recomandam sa citesti si