fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Președinta CJ și primarul comunei Rășinari au discutat despre proiectul Capitala Europeană a Drumeției în 2021

Capitala Europeană a Drumeției în 2021
Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, alături de Adrian Bibu, administratorul public, s-au întâlnit zilele acestea cu Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari pentru a discuta despre implicarea cetățenilor în proiectul Capitala Europeană a Drumeției în 2021.
„Am organizat deja dialoguri comune cu institutii și cu organizații locale și am demarat întâlniri în teritoriu prin care, alături de primari, să stabilim direcții de acțiune pentru ceea ce ne dorim de la anii drumeției. Cred în conceptul de echipa, iar acest proiect impune acest tip de acțiune. Mă aștept, deci, ca toți colegii primari să ne vină alături, să vadă oportunitățile acestui demers pentru comunitățile lor și de aceea voi discuta personal cu fiecare în parte.
Am început cu Rășinari – fiind comuna care are deja inițiate reglementări care pot contribui la buna organizare. Împreună cu primarul Bucur Bogdan și cu Adrian Bibu, administratorul public al județului, am discutat pașii pe care Consiliul Judetean Sibiu i-ar putea face împreună cu Primăria Rășinari, pentru a sigura o experiență cât mai plăcută și sigură iubitorilor de drumeție. Totodată, am discutat și despre elaborarea unor reguli cu privire la deplasările motorizate de agrement – enduro, ATV. Primăria Rășinari are creat deja un astfel de proiect care poate constitui baza unui document de reglementare care să stabilească reguli, obligații și drepturi la nivelul întregului județ. Cu un cadru propice, sunt sigură că vom găsi soluții convenabile care să integreze spații și pentru iubitorii de sporturi motorizate, astfel încât să reușim să păstrăm biodiversitatea și aerul curat pe care ni-l oferă ieșirile în natură.”, a scris Daniela Cîmpean pe Facebook.
Capitala Europeană a Drumeției în 2021
Etichete:

Recomandam sa citesti si