fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Politica

Candidații AUR, în dialog cu cetățenii din Mediaș

Vasile Dănuț Müller, candidatul AUR la Primăria Mediaș, și Augustin Sava, candidatul la președinția Consiliului Județean, s-au întâlnit, vineri, 19 aprilie, cu zeci de cetățeni medieșeni.

”Punctele discutate au reflectat preocupările și nevoile comunității noastre. Am subliniat importanța scăderii taxelor și a impozitelor locale, cu accent special pe reducerea prețului la apă, pentru a asigura accesibilitatea serviciilor de bază pentru toți locuitorii”, precizează echipa AUR Mediaș.
Una dintre problemele ridicate de cetățeni a fost lipsa locurilor de parcare. ”Ne-am angajat să abordăm această problemă prin construirea de parcări suplimentare și implementarea unor soluții inovatoare pentru gestionarea traficului. În plus, am discutat despre necesitatea construirii unei școli pentru copiii cu dizabilități, pentru a asigura accesul la educație pentru toți copiii noștri. Am primit, de asemenea, solicitări pentru construirea unui ștrand în oraș, pentru a oferi familiilor și turiștilor un loc de recreere și relaxare în timpul verii. Un alt aspect important abordat a fost atragerea investitorilor și promovarea turismului în Mediaș. Ne-am propus să creăm un mediu de afaceri favorabil și să promovăm bogăția culturală și peisagistică a orașului nostru.
Transparența în utilizarea banului public și necesitatea unui audit al administrației publice au fost, de asemenea, subiecte importante discutate în cadrul întâlnirii. Am fost încântați să vedem sprijinul și susținerea cetățenilor prezenți la întâlnire, care și-au arătat încrederea în candidatul nostru la Primăria Mediaș și în Partidul AUR. Ne angajăm să continuăm dialogul cu comunitatea și să lucrăm împreună pentru a face din Mediaș un loc mai prosper și mai bun pentru toți locuitorii săi”, transmit reprezentanții AUR Mediaș.