fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Campionul Alexandru Mitru și-a „bătut” propriul record la popice

Campionul Alexandru Mitru și-a „bătut” propriul record la popice

În perioada 27-28 februarie 2021, arena de popice din Târgu Mureș a găzduit turneul final al Campionatului Naţional de popice pentru seniori.

Sâmbătă, 27 februarie, au concurat echipele CFR Cluj, CFR Olimpia ACB Iași și CSO Tălmaciu (care a revenit în prima divizie de popice după mulți ani), clasamentul devenind următorul:

1. CFR Cluj cu un total de 3444 p.d
2. CFR Olimpia ACB Iași cu un total de 3365 p.d

Pentru echipa ieşeană a punctat în prima manșp am cu 149 p.d., în a doua a 157 p.d., în a treia 153 p.d, iar în ultima 175 p.d. (în total 634 p.d) Alexandru Mitru, popicarul născut în Tălmaciu, și-a dobândit propriul record, dar și recordul național la juniori.

3. CSO Tălmaciu cu un total de 3281 p.d

Duminică, 28 februarie, au concurat alte 2 echipe:
1. KSE Tg. Secuiesc cu un total de 3179 p.d.
2. Inter Petrila cu un total de 3147p.d.

„Sunt foarte bucuros pentru performanța mea. Sper să mai am astfel de evoluții pe arena de popice și împreună cu colegii mei din Iași să reușim să câștigăm titlul național. Probabil că mulți dintre cei care vor citii acest articol se vor întreba de ce joc pentru echipa CFR Olimpia ACB Iași și nu pentru CSO Tălmaciu. Împreună cu colegii mei din Iași vrem să câștigăm titlul național și din acest motiv am ales să mai joc și acest an pentru ei. Am vrut să rămânem în efectiv complet, deoarece împreună am adus rezultate frumoase Iașului. Din toamnă, dacă lucrurile vor merge bine pentru Tămaciu, mă voi alătura și eu acestui proiect frumos. Sunt persoane care s-au implicat mult pentru a aduce această echipă la viață. Cum bine știți, tatăl meu joacă pentru Tălmaciu și mulți ar crede că este un orgoliu sau luptă între noi doi. Însă, nu este așa de loc și dacă vreodată se va întâmpla să jucăm unul contra celuilalt, eu voi trage pentru echipa mea, iar el pentru a lui, iar cel mai bun să câștige. Și el a avut o evoluție bună la campionatul din acest weekend, unde a obținut 572 p.d.”, a spus Alexandru Mitru.

Etapa a doua este programată în  perioada 3-4 aprilie tot la Târgu Mureș, iar între 24 și 25 aprilie va avea loc turneul final la Ploiești.

Etichete:

Recomandam sa citesti si