fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Campionii Alpha Sport Team Sibiu continuă aventura europeană

Alpha Sport Team Sibiu, campioana națională a ultimelor 2 ediții ale Campionatului  Național de Baschet (juniori generația 2007) continua la Pecs, în Ungaria, lupta pentru calificarea la turneul final al competiției Liga Europeană de Baschet pentru Juniori – European Youth Basketball League (EYBL) divizia Europa Centrală.

După prima etapa desfăsurată în  15-18 decembrie la Debrecen in Ungaria, echipa antrenată de Darko Pandurovici ocupă locul 5 în grupa B după patru partide jucate în ritm infernal impotriva unor echipe de top din Ungaria, Italia și Slovacia,  încheiate cu 2 victorii și 2 înfrângeri.

ACS Alpha Sport Team Sibiu54:81Ratgeber Kosarlabda Akademia
Inter Bratislava39:97ACS Alpha Sport Team Sibiu
ACS Alpha Sport Team Sibiu79:66COLLEGE BASKETBALL
Debreceni Kosarlabda Akademia76:65ACS Alpha Sport Team Sibiu

 

Duminică 16 ianuarie vor debuta meciurile rundei a 2 a din cadrul grupei B. Lupii sibieni vor întâlni echipe puternice din Cehia, Macedonia de Nord și Romania.

Orele (ora locala) și zilele  de disputare a partidelor sunt:

16-01-2022 20:00USK Prague ACS Alpha Sport Team Sibiu
17-01-2022 11:30Vodno Skopje Partizan ACS Alpha Sport Team Sibiu
17-01-2022 19:30ACS Alpha Sport Team Sibiu BCM Orli Prostejov
18-01-2022 17:00ACS Alpha Sport Team Sibiu C.S U-BT Cluj Napoca

 

Meciurile se transmit live pe canalele de youtube ale competiției: CAMUGO Channel 1, 2, și 3

Următorii jucători fac parte din lotul alcătuit de antrenorul Darko Pandurovici:  Băcilă Sebastian, Burcea Raul, Carpovici Robert, Dragan Elias, Florea Matei, Hurdubelea Raul, Itu Paul,  Kriska Eric, Popa Andrei, Prodea Mario, Radu Gabriel, Rotaru Mihnea, Simion Luca, Vasiu Riccardo.

”Clubul Alpha Sport Team Sibiu participă pentru prima oară la acest turneu european, încă de la început nivelul de joc al competiției ne-a surprins plăcut, condițiile de joc și pregătire ale echipelor din țara vecină sunt la un nivel la care noi, azi, putem doar visa. Pentru noi, invitația primită de la organizatori ne-a onorat și ne-a mobilizat să pregătim și să desfășurăm cel mai bun joc de care campionii noștrii sunt capabili. Ritmul de joc și agresivitatea unor sisteme de aparare destul de complexe, ne-au dat bătăi de cap in prima partidă. Băieții s-au mobilizat în partidele următoare și au jucat mult mai bine. Deși aflați la mulți kilometrii distanță băieții au simțit energia venită din partea părinților și a susținătorilor noștrii și ne propunem să jucăm cel mai bun baschet, vom avea adversari puternici dar nu uităm pentru ce jucăm: pentru familie, pentru club și pentru Sibiu” Prof. Alexandru Hulpuș – Președintele Alpha Sport Team Sibiu.

Participarea la turneul EYBL este acțiune susținută și finanțată de Consiliul Local Sibiu prin Agenda Sport.

 

Etichete: