fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Campionatul Național de Viteză în Coastă la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș și Federația Română de Automobilism Sportiv organizează la Mediaș etapa cu numărul 7 din cadrul  Campionatului Național de Viteză în Coastă. Evenimentul va avea loc duminică, 2 octombrie 2022, pe Hula Baznei (DN 14A, ieșirea spre Târnăveni).

Cu acest prilej, la Mediaș se vor întrece piloți, cluburi și echipe de top ale automobilismului sportiv românesc continuându-se astfel o tradiție mai veche a întrecerilor automobilistice găzduite în orașul nostru  și reluată începând cu anul 2017.

Circulația rutieră va fi închisă în data de 2 octombrie, între orele 8:00 – 19:00, pe DN14A, pe sectorul de drum cuprins între strada Nucului și ieșirea din municipiu spre Târnăveni, pe perioada desfășurării sesiunilor de antrenament, recunoaștere și concurs, iar rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de participanții la trafic vor fi semnalizate corespunzător. În intervalul orar 11:45 – 12:45, circulația rutieră în această zonă va fi redeschisă parțial.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a șaptea etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă la Mediaș va avea loc în ziua competiției, de la ora 19:00, în Piața Corneliu Coposu.

De asemenea, în preziua concursului (1 octombrie 2022), între orele 14:00 și 17:30 vor avea loc pe platoul din fața Primăriei Mediaș verificările administrative și tehnice inițiale ale mașinilor de curse, urmate, la ora 18:00, de fotografia oficială a participanților și de prezentarea tuturor concurenților.

Etichete:

Recomandam sa citesti si