fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Campanie umanitară- Dăruim sânge, dăruim viață

Carlina Balcu, Elisa Nicoară, Ioana Urian și Ciprian Joarză, studenți ai Facultății de Științe Economice din Sibiu vă invită să faceți o faptă bună și să donați sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu. Veți face un gest uriaș prin intermediul campaniei „Dăruim sânge, dăruim viață”, desfășurată de luni până vineri, până în 31 mai. 60 de persoane au răspuns deja, demersului acestor tineri, mare parte dintre ei, fiind profesori și studenți ai unității de învățământ.

„Scopul nostru este conștientizarea populației, despre faptul că printr- un gest simplu de umanitate pot ajuta și salva până la 1000 de persoane. Ne propunem să încurajăm cât mai multe persoane să meargă să doneze sânge.”, transmit organizatorii.

Inițiatorii campaniei „Dăruim sânge. Dăruim viață”, Carlina Balcu, Elisa Nicoară, Ioana Urian și Ciprian Joarză, sunt studenți ai Facultății de Științe Economice, Specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, anul II. „Suntem patru studenți care vrem să aducem o schimbare în bine și totodată să readucem încrederea în sistemul de sănătate care a fost în ultima perioadă defăimat.”, este mesajul grupului de studenți.

Etichete:

Recomandam sa citesti si