fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Campanie de strângere de fonduri pentru medicul Gabriela Eminovici

Campanie de strângere de fonduri pentru medicul Gabriela Eminovici

Medicul cardiolog Gabriela Eminovici, șefa Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, este internată, în stare gravă, pe secția ATI Modular COVID, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2. Familia a cerut transferul la un spital din Germania, în speranța unui tratament salvator. Din cauza, costurilor de transfer foarte mari, rudele pacientei au inițiat o campanie de strângere de fonduri.

Gabriela Eminovici s-a infectat cu SARS-COV-2 în urmă cu circa două săptămâni, iar despre starea sa de sănătate a postat în 23 aprilie un mesaj pe contul personal de Facebook. „Internata la Clinca Boli Infectioase-Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu  de marti-20 aprilie 2021. Profesionalism, corectitudine, empatie, ordine, discretie- doar ochisorii li se vad din echipamente, acestor ingeri pazitori. Toti, de la   doamna dr. Barlutiu pana la doamnele asistente si infirmiere, domnii brancardieri,  zici ca plutesc in jurul tau cu seninatate si blandete, nu ca ar desfasura vreun act medical agresiv si chinuitor.  Dupa un an de pandemie toata lumea e calma, nu lasa nimeni garda jos, nu lasa nimeni sa se vada oboseala sau nerabdarea . Clinica si Spitalul au reusit, au invins haosul creat de COVID! Cinste lor, tuturor!”. Ulterior, starea sa de sănătate s-a agravat, fiind transferată în secția ATI-COVID.

Campanie de strângere de fonduri pentru medicul Gabriela Eminovici

A fost făcută inclusiv o cerere la Ministerul Sănătății, pentru a fi aprobat un transfer în Germania, însă acesta a fost respins. Din acest motiv, familia a demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a putea susține din acești bani un transfer și costurile tratamentului.

Donații se pot face în contul Asociației Sus Inima:

ASOCIAȚIA SUS INIMA SIBIU, CUI 35617603
IBAN: RO48BTRLRONCRT0329488005
BANCA TRANSILVANIA

Sursă foto: Mesagerul de Sibiu

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment