fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Social

Campanie de ecologizare organizată în Săcădate, Avrig, Bradu, Mârșa și Glâmboaca

Campanie de ecologizare organizată în Săcădate, Avrig, Bradu, Mârșa și Glâmboaca
Primăria Orașului Avrig în colaborare cu Asociația Vatra Satului Săcădate și alți colaboratori invită cetățenii să li se alăture într-o campanie de ecologizare numită „Împreună facem Avrigul Curat.” Acțiunea este programată sâmbătă, 27 martie, începând cu ora 08:00.

„Împreună facem satul curat!!! Se dorește a fi un eveniment prin care fiecare trebuie în mod individual să-și curețe spațiul din fața casei și apoi, împreună, să curățăm zonele în care în mod curent se aruncă gunoaie. În acest mod, ne manifestăm grija față de mediul înconjurător, dar și interesul pentru a avea un sat curat, amenajat cu flori, plăcut privirii. La finalul campaniei, Primăria Orașului Avrig
va premia cea mai frumoasă fațadă de casă. Ne-am bucura dacă v-ați alătura campaniei în număr cât mai mare! În acest sens, vă rugăm să ne comunicați cine dorește să participe ca voluntar la această acțiune.”, este mesajul reprezentanților Asociației Vatra Satului Săcădate.

Un oraș curat implică solutionarea unor probleme ca poluarea, colectarea și reciclarea deșeurilor, protejarea mediului înconjurător și acțiuni țintite pro-mediu.
„Cu toții, trebuie să începem să fim mai atenți la ce și unde aruncăm, să ne implicăm în gospodărirea și salubrizarea localităților în care trăim, să fim deschiși la astfel de inițiative și să sprijinim implementarea lor. E un prim pas spre normalitate. Pe 27 martie, facem Avrigul curat! Împreună!”, este postarea pe pagina de Facebook  a Primăriei Orașului Avrig.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si