fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate Social

Campania de donare de sânge BLOOD NETWORK ajunge la Sibiu

Campania de donare de sânge BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTOLD, ajunge la Sibiu. Donatorii care vor să salveze vieți și să se bucure de distracție și experiențe unice la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa UNTOLD și Neversea sunt așteptați la caravana mobilă BLOOD NETWORK, sâmbătă- 4 iunie și duminică- 5 iunie, în Piața Mare, în fața Magazinului Dumbrava, intre orele 08.00- 14.00. Pentru prima dată în acest an, cei care donează sânge și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival.  Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

De 8 ani UNTOLD, prin campania BLOOD NETWORK, încurajează tinerii să doneze sânge. Peste 18.000 de oameni au donat sânge în toate edițiile de până acum. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

„Vă așteptăm cu drag, sâmbătă și duminică, în Piața Mare, în fața Magazinului Dumbrava, să discutați cu reprezentanții centrelor de transfuzii și cu donatorii de sânge.”, transmit organizatorii evenimentului.

Etichete: