fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Campania „Bunicii noștri” continuă în Arhiepiscopia Sibiului

Campania „Bunicii noștri” continuă în Arhiepiscopia Sibiului

Inițiată în luna martie 2020 pentru a sprijini persoanele vârstnice afectate de criza provocată de pandemia cu noul tip de coronavirus, Campania „Bunicii noștri”, desfășurată de Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, împreună cu Autoklass și Romstal Sibiu, continuă și în această perioadă. Sunt vizate persoanele vârstnice, bolnave, cu dizabilități, fără aparținători și cu venituri modeste, cărora le sunt oferite lunar pachete cu alimente, fructe, legume, produse de igienă și de curățenie, precum și alte bunuri de strictă necesitate.

„Săptămâna trecută, împreună cu partenerii noștri de la Autoklass și Romstal Sibiu, am oferit pachete la vârstnicii din Sibiu pe care îi avem în evidență de mai mult timp și pe care i-am inclus între beneficiarii acestei campanii. Mulțumim partenerilor noștri din această campanie fără de care nu am putea să-i ajutăm pe vârstnicii noștri”, ne-a spus inspectorul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, Marius Talmațchi.

Beneficiarii Campaniei „Bunicii noștri” vor primi ajutor din partea partenerilor pe întreaga perioadă de criză provocată de pandemia cu virusul SARS-CoV-2.

Etichete:

Recomandam sa citesti si