fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Calin Blaga nu va candida pentru Senat

Jurnalistul Calin Blaga strange semnaturi pentru a candida la alegerile din decembrie, pentru un post de senator pe colegiul 1. Acesta isi propune sa aduca un suflu nou politicii de la Sibiu, care pana la aces moment se pare ca ” a servit intereselor personale” in opinia acestuia. Daca reuseste sa stranga cele 6000 de semnaturi necesare Blaga ii va avea contracandidati pe Ion Ariton si Sorin Iliesiu. Toti cei care doresc sa sprijine candidatura lui Calin Blaga pot semna pe listele ce se gasesc la sediul din Parcul Astra vis-a-vis de Luther.

”Recunosc că nu sunt un politician, dar după ani buni de muncă în interesul comunității prin asociații și presă, am decis că este vremea să mă implic. Am ales să lansez provocarea sibienilor de a strânge cele 6.000 de semnături necesare conform legii, cu speranța că voi trage un semnal de alarmă privind inechitatea legii electorale în ce îi privește pe independenți”, a declarat Blaga la lansare.

După o săptămână în care a încercat să strângă semnăturile necesare Călin Blaga a anunţat că nu a reuşi să strângă decât 3000 de semnături astfel că nu va putea candida la alegerile din acest an.

 

Etichete: