fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Calea Poplăcii, strada Transilvaniei și strada Câmpului intră în reparații

Trei artere importante și intens circulate din Sibiu vor intra în reparații, de săptămâna viitoare. Primăria a emis comenzi către SC Terra Building SA, firma contractată pentru execuția acestui tip de lucrări, pentru înlocuirea covoarelor asfaltice de uzură pe Calea Poplăcii, strada Transilvaniei și strada Câmpului.

Lucrările pe Calea Poplăcii vor începe luni, 24 iulie, și se vor încheia în 18 august, pe trei tronsoane ale străzii. Frezarea se va realiza fără închiderea circulației, dar pentru turnarea noului strat asfaltic se va lucra noaptea și va fi necesară închiderea totală a traficului pe tronsonul respectiv. După asfaltare, capacele de canal vor fi ridicate la cota drumului și se vor reface marcajele. Pe durata lucrărilor, autobuzele Tursib de pe traseele 5, 15, 16, 113 și 116 își vor devia rutele începând cu ora 20.00, în perioadele în care se închide circulația.

Pe strada Transilvaniei, lucrările se vor desfășura în perioada 27 iulie – 7 august. Lucrările de frezare se vor executa fără închiderea traficului, dar circulația va fi închisă pe timpul nopții, atunci când se asfaltează. Traseele Tursib nr. 5 și 17 vor circula pe rute deviate după ora 2000.

Pe strada Câmpului, lucrările vor începe în 31 iulie și sunt avizate să se desfășoare până în 10 august. Și în acest caz frezarea vechiului strat de asfalt se va face sub trafic, iar pentru asfaltare se va închide circulația.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție în aceste zone și, pe cât posibil, să le ocolească în perioadele menționate, pentru a evita blocajele în trafic”, transmite Primăria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si