fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Cadouri pentru Sf. Valentin, 1 și 8 martie, pe domeniul public din Municipiul Sibiu

Pentru că se apropie sărbătoarea Sf. Valentin, urmată la puțin timp de 1 și 8 Martie, Primăria Sibiu a stabilit modul de ocupare a domeniului public de către comercianții interesați să vândă produse specifice, perioadele în care se va permite comercializarea acestor produse și locațiile din oraș pentru care se poate emite aviz.

 

Unde veți găsi standurile? Un număr de 95 de standuri vor putea fi amplasate:

  • 40 de spații pe str. Nicolae Bălcescu (între Farmacia 24 și str. Al. P. Ilarian)
  • 13 standuri în Piața Huet
  • 7 standuri în Piața Unirii, în fața magazinului Dumbrava
  • 35 de standuri în cartierele orașului, în zonele: V. Aaron, B-dul M. Viteazu, Cireșica, V. Aurie, Ștrand, Turnișor, Terezian, Piața 1 Decembrie 1918, Calea Gușteriței și Broscărie.

 

Standurile vor fi distanțe corespunzător, pentru siguranța cumpărătorilor.

 

În ce perioadă?

  • Pentru Sf. Valentin: 11-14 februarie
  • Pentru 1 martie: 25 februarie – 1 martie
  • Pentru 8 martie: 4-8 martie

 

Pașii de urmat de către comercianții interesați:

 

  1. Faceți o programare online pentru prezentarea la ghișeu. Pentru aceasta, accesați spadpp.sibiu.ro, secțiunea Programări ghișeu online:

https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx.

Pentru Sf. Valentin programările se pot face în data de 9 februarie. Pentru 1 și 8 martie, programările online se pot face în perioada 17 februarie, de la ora 9.00 – 20 februarie.

 

  1. Prezentați-vă la ghișeul Serviciul de Administrare a Domeniului Public din Piața Mică nr. 22 în data și la ora pe care le-ați programat online. Reamintim că accesul persoanelor în incintă este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore și celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

  1. Comercianți se vor prezenta cu o copie după cartea de identitate, certificatul de producător sau certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului și vor completa o cerere tip. Fiecare societate comercială, persoană fizică autorizată, întreprindere familială sau întreprindere individuală va putea solicita spre avizare un singur amplasament, o măsură adoptată în fiecare an pentru a facilita accesul a cât mai mulți operatori economici. Precizare: alocarea spațiilor se va face în ordinea depunerii dosarelor complete, care îndeplinesc criteriile.
Etichete:

Recomandam sa citesti si