fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Cadetul Andrei Potra are în palmares două titluri de vicecampion național la box

Studentul fruntaș Andrei Potra este unul dintre cadeții Academiei Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu care a reușit să facă performanță atât la învățătură cât și în sport. Dragostea pentru uniformă, patrie, armă i-a fost insuflată încă din copilărie de către bunicul său, care a fost cadru militar.

Tânărul este absolvent al Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, iar la terminarea liceului a ales Academia Forţelor Tereste „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, fiind admis cu media 10 la programul de studii leadership militar, specialitatea militară cercetare. Cadetul originar din Oradea, practică de la vârsta de 12 ani boxul, reușind până acum să aibă în palmares două titluri de vicecampion național și să fie selectat în lotul de box al României.

„Sunt o persoană ambițioasă, cu aspirații înalte, fiind dispus să muncesc din greu pentru a-mi atinge țelurile. Pasiunile mele sunt sportul și drumețiile. Am început să practic sport de contact de la vârstă de 6 ani, am făcut karate, taekwondo și box, cel din urmă practicandu-l la nivel de performanță și obținând cele mai multe rezultate notabile”, a mărturisit Andrei Potra

Etichete: