fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Social

Bursa locurilor de muncă din Avrig continuă până la ora 18:00

Bursa locurilor de muncă din Avrig continuă până la ora 18:00

Sala Pavilion din orașul Avrig găzduiește astăzi prima ediție a evenimentului intitulat Bursa locurilor de muncă dedicată avrigenilor și locuitorilor din localitățile aparținătoare.

La bursă, găsesc oferte de angajare nu doar șomerii înregistrați la AJOFM Sibiu ci și acele persoane care au nevoie de un loc de muncă deoarece nu au găsit până acum ceea ce căutau sau sunt nemulțumiți de locul de muncă actual.

Firmele participante la bursă sunt: SC Oehler Mecanica Mârșa SRL, SC Somarest SRL, SC Lidl SRL, SC Meva România SRL, SC Lazăr Trans SRL, SC CON-A SRL, SC Bâlea Turism SRL, SC Jifa SRL și thyssenkrupp Bilstein SA. Singura firmă din Sibiu este thyssenkrupp Bilstein SA, restul fiind firme cu sediu sau cu punct de lucru în orașul Avrig și localitățile aparținătoare.

Locurile de muncă oferite de agenții economici participanți la bursă se adresează atât persoanelor fără studii sau cu studii medii, cât și celor cu studii superioare.

Este vorba de 163 de posturi vacante. Se caută ingineri de sistem în informatică, ingineri mecanici, analiști cumpărări/consultanți furnizori, tehnicieni mecanici, tehnicieni asigurarea calității, controlori calitate, electroniști depanatori utilaje calculator, montatori subansamble, operatori mașini unelte cu comandă numerică, rectificatori, îngrijitori spații hoteliere, bucătari, sudori, șoferi, mecanici auto, lăcătuși, fierari betoniști, dulgheri, zidari, programatori roboți sudură, vopsitori, strungari, mecanici de întreținere, marochineri, lucrători comerciali.

„Deoarece ne-am dorit ca la Bursă să poată participa și persoanele care își termină programul de lucru după ora 16:00, programul evenimentului este cuprins între orele 10:00 – 18:00. Te așteptăm la Pavilion să descoperi ofertele de muncă din orașul tău!”, transmit reprezentanții Primăriei Orașului Avrig.

La eveniment a fost prezentă și ministrul muncii, Raluca Turcan. „Am participat astăzi la Bursa locurilor de muncă de la Avrig, un eveniment inițiat de primarul orașului, Adrian David, și susținut de AJOFM Sibiu. A fost o premieră și am ținut să subliniez asta în fața firmelor participante, a publicului și a presei. Primăriile responsabile înțeleg că rolul lor nu se termină la asfaltări sau alte activități gospodărești, ci trebuie să aibă în vedere, în toată complexitatea sa, mai binele oamenilor.

Inițiativa Primăriei Avrig a adus în fața locuitorilor peste 160 de locuri de muncă pentru persoane cu sau fără calificări, cu studii sau fără, oferite de companii serioase aflate în continuă dezvoltare. Între ofertanți, și firme beneficiare de finanțări europene pe programe dedicate tinerilor șomeri, pentru al căror sprijin, la inițiativa Ministerului Muncii, Guvernul a adus recent în completare noi măsuri.

Bursa locurilor de muncă din AvrigAm avut și la Avrig confirmarea faptului că măsurile susținute de Ministerul Muncii și de Guvernul României au fost cele potrivite. Prelungirea ajutorului social șase luni după încadrarea în câmpul muncii, majorarea salariului minim, programele în parteneriat cu Ministerul Educației sunt doar trei de astfel exemple.

Avrigul are parte de o administrație care înțelege că beneficiile locurilor de muncă bine plătite nu le simt doar salariații, ci și autoritățile. Îndemn administrațiile să urmeze acest model, garantându-le încă o dată reprezentanților acestora implicarea fără rezerve a instituțiilor în subordinea Ministerului Muncii.”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment