fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Bugetul comunei Axente Sever aprobat în prezența președintei CJ Sibiu – Daniela Cîmpean și a deputatului Constantin Șovăială

Consiliul Local al comunei Axente Sever, a aprobat zilele trecute, bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului 2018, în prezența președintei Consiliului Județean Sibiu – Daniela Cîmpean și al deputatului PNL Sibiu – Constantin Șovăială.

Bugetul comunei Axente Sever este afectat în proporție de 22% de modificările legislative recente, și își propune pentru acest an direcționarea a peste 80% din sume, spre investiții. Primarul comunei a declarat că îți dorește asfaltarea altor 4 străzi, amenajarea unui parc în Axente Sever și a unuia în satul aparținător Agârbiciu, dar și construirea unei săli de sport, cu o capacitate de maxim 400 de locuri, în satul Agârbiciu. De asemenea se vor realiza branșamentele la apă și cu fondurile alocate prin Programul Național de Dezvoltarea Locală se va moderniza drumul DC6 Agârbiciu-Șoala. “Participarea doamnei presedintă si a domnului deputat confirmă sprijnul pe care noi, locuitorii din Axente Sever, îl avem la Sibiu și în Parlamentul României. Ne bucurăm să-i știm alături de noi, mai ales acum, cand măsurile guvernamentale au subliniat bugetul comunei noastre” a declarat primarul comunei Axente Sever, Marius Grecu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si