fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Sport

Bud și Bawab vor primi sancțiuni

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș se confruntă în ultima perioadă cu câteva probleme, cauzate de nemulțumirile jucătorilor în ce privește deciziile clubului. Jucătorii vizați pentru sancțiuni drastice, sunt Bud și Bawab, cei care în ultima perioadă au dat bătăi de cap lui Cristian Pustai și conducerii clubului din Mediaș.

Bud va fi sancționat pentru că l-a înjurat pe Cristian Pustai, în meciul cu Steaua București, atunci când antrenorul medieșenilor l-a schimbat în minutul 38. Președintele Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba a declarat că după ce va primi referetul antrenorului va lua măsuri drastice asupra atacantului, așa cum impune regulamentul.   „Categoric va fi sancționat pentru că ceea ce a făcut el nu se justifică absolut deloc. Nu a avut nicio motivare. Ați văzut evoluția lui. Păi, dacă antrenorul îți dă atâta încredere ție, și tu timp de 36 – 37 minute nu ai produs nimic pe teren… păi el nu poate să stea, să se uite impasibil că nu are un jucător în atac. Trebuie să dea un șoc! Șocul a fost schimbarea lui. Ori, reacția lui, care pe mine m-a lăsat mască practic. Înjurăturile care i se vedeau pe mimica feței și mă rog… sunt lucruri mult mai complicate. Aștept ca referatul antrenorului să ajungă la mine și vom lua măsurile pe care le impune regulamentul. Vă spun că sunt destul de severe”, a comentat Ioan Horoba.Bawab este nemulțumit de actualul salariu și solicită triplarea acestuia într-un timp cât mai scurt, motiv pentru care atacantul a plecat din cantonament înaintea partidei cu CS Turnu-Severin.

„Deci, Bawab are un contract până în data de 30.06.2014. Deci, el practic mai are doi ani de contract cu Gaz Metan Mediaș. Este adevărat că nu este unul din contractele cele mai mari de la Gaz Metan. Este un contract absolut normal, care nu e nici cel mai mare și nici cel mai mic – de la mijloc în sus. Cine l-a înnebunit, cine nu l-a înnebunit, că de vreo două-trei luni de zile se tot vehiculează mărirea contractului. Într-adevăr eu i-am spus și lui: <>. Am ajuns chiar și la discuții. Suma pe care i-am propus-o este aproape dublarea sumei pe care o are în contractul actual, care ar în mod normal aproape cel mai mare contract de la Mediaș. El tot timpul susține că îi trebuie de trei ori mai mult decât are. Ori, clubul Gaz Metan nu se bate la campionat. Din păcate! Îmi pare foarte rău să o spun! Aș vrea! Dar posibilitățile noastre și bugetul ne permit să avem o prezență onorabilă în Liga 1, să oferim medieșenilor, știu eu, meciuri spectaculoase. (…) Într-o discuție, pentru prima dată de când sunt la Mediaș, când Pustai mi-a spus că vrea eventual să îl folosească 20 – 30 de minute, dacă va fi moment bun pentru așa ceva. A intrat în cantonament cu o seară înainte, ca toți ceilalți jucători. Am aflat înainte de meci că el de fapt a părăsit cantonamentul, că este nemulțumit de faptul că nu i s-a mărit contractul. Nu este obligatoriu să i-l mărim. Totuși, ținând cont că este un jucător ce poate fi folositor echipei, ca să îi dai și un moral bun – dar, la pretenții exagerate, oricine le-ar cere o face degeaba, pentru că noi nu avem cum să satisfacem ceea ce dorește el. Clar! (…) Deci, el va fi, cu certitudine, sancționat, așa cum nu mai suntem dispuși să iertăm pe nici unul care face acte de indisciplină”  a declarat Horoba.

Etichete:

Recomandam sa citesti si