fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Bucurie mare pentru cisnădieni- CS Măgura Cisnădie a promovat în Liga a III-a

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a validat recent, echipele promovate în Liga 3, printre acestea aflându-se și CS Măgura Cisnădie. Cisnădienii au reușit această promovare, deoarece au încheiat minigrupa de baraj pe locul 2.

„Cu bucurie în suflet și emoție vă anunțăm că echipa noastră a promovat în Liga lll-a! Le dorim băieților mult succes! Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Cisnădie, Remomag și Pic Protect, domnului președinte Raica și tuturor celor implicați în acest proiect!” este mesajul jucătorilor  CS Măgura Cisnădie.

În condițiile în care a crescut numărul de echipe prin modificarea sistemului competițional, iar patru echipe care au participat în ediția 2019-2020 a Ligii 3 nu s-au mai înscris în noul sezon, au rămas locuri vacante. Urmare atât a deciziei Comitetului de Urgență al FRF din 11 mai 2020, care arată că “prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele participante la barajul de promovare în Liga 3”, cât și a deciziei Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020, echipele promovate de pe locul secund (pe locurile vacante) sunt CSO Plopeni, CS Avântul Valea Marului, CSM Râmnicu Sărat, CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, CS Măgura Cisnădie, CS Ocna Mureș, AS FC Bărăganul Ciulnița. Conform regulamentului jocurilor de baraj promoveaza în ligă a-III-a și 7 echipe clasate pe locul 2.

„AJF Sibiu felicită echipa CS Măgura Cisnădie care a promovat în liga a-III-a după ce a încheiat minigrupa de baraj pe locul 2. În urma omologăii rezultatelor de către departamentul competiții al FRF, CS Măgura Cisnădie a ocupat unul din cele 7 locuri promovabile departajarea echipelor făcându-se după criteriul fair-play (primele locuri vor fi ocupate de echipele care au primit cele mai puține cartonașe în cele două jocuri de baraj).”, transmit reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Sibiu.

În conformitate cu prevederile regulamentului de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediția 2020-2021, câștigătoarele celor 14 mini-grupe de baraj în trei au obținut promovarea în al treilea eșalon. Astfel, ACS Bradu Borca, CS Dante Botoșani, CSM Satu Mare, CS Progresul Șomcuța Mare, CS Unirea Ungheni 2018, CSM Corona Brașov, ACS Progresul Ezeriș, CS Avântul Periam, ACS Voința Budeasa, CSO Petrolul Potcoava, ACSM Oltenița, CSA Steaua București, ACS Sportul Chișcani, CS Gloria Albești și-au câștigat dreptul de a evolua în Liga 3.

Etichete:

Recomandam sa citesti si