fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, despre promovarea României în Europa

Președintele PSD Sibiu, Bogdan TRIF: Sibiul trebuie să fie un punct pe harta Europei. PSD va câștiga alegerile europarlamentare și va spune la Bruxelles „România merita mai mult”.

Sibienii care au trecut ieri prin Piața Mare au fost încântați să afle despre Petiția „Pentru o Cetățenie Europeană. Românii, cetățeni europeni cu drepturi depline”, un demers al PES România prin care se dorește ca interesele românilor, oportunitățile și șansele la dezvoltare să fie egale cu ale tuturor europenilor. Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, candidatul PSD la europarlamentare, Victor Negrescu, și candidații sibieni, Mihai Macaveiu și Alexandru Popa au făcut echipă pentru a le spune oamenilor din Sibiu despre inițiativa socialiștilor europeni din România, o inițiativă pe care sibienii au primit-o cu brațele deschise.

“Este pentru prima dată când PSD are candidați din Sibiu la alegerile europarlamentare, iar acest lucru demonstrează că noua structură a PSD Sibiu funcționează din ce în ce mai bine. E timpul ca sibienii să ne cunoască pe noi, cei pro-europeni, social democrații care promovează România în Parlamentul European și nu o denigrează așa cum au facut liberalii, care au mințit și au dezinformat parlamentarii europeni doar pentru a servi intereselor lui Iohannis. O Românie care merită mai mult este o Românie care merită în același timp să fie reprezentată de oameni care își iubesc țara, onești, puternici și capabili să lupte pentru interesele românilor”, a declarat președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan TRIF.

PES s-a reunit sâmbătă la Sibiu în Adunarea Generală a Socialiștilor Europeni din România. Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif și cei doi candidați sibieni la alegerile europarlamentare, Mihai Macaveiu și Alexandru Popa, președintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, alături de președintele-coordonator PES România, Victor Negrescu, au discutat despre obiectivele viitorilor europarlamentari social-democrați în ceea ce privește poziționarea României pe o treaptă cât mai înaltă în rândul statelor membre.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si