fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Bogdan Trif: Mită electorală marca PNL – Cîțu (C.P.)

Bogdan Trif: Mită electorală marca PNL - Cîțu (C.P.)
Primarii PSD Sibiu au avut o conferință de presă în care am arătat oamenilor modul în care Cîțu a dat mită, din fondul de rezervă bugetară al primului ministru (bani publici), primarilor PNL care au votat cu el și cu doamna Turcan. Alături de toți primarii PSD și PMP au fost pedepsiți și primarii PNL din Mediaș și Marpod, care au avut altă opțiune la congresul PNL.
„La conferința de presă, primarii noștri au explicat problemele cu care se confruntă comunitățile pe care le conduc, probleme reale și urgente, ignorate de guvernanți pentru simplul motiv că majoritatea locuitorilor au votat PSD. Cu alte cuvinte, PNL condamnă la subdezvoltare comunități întregi, zeci de mii de oameni din județul Sibiu doar pentru că au „îndrăznit” să voteze alt partid.
Din sediul PSD, am plecat, împreună cu primarii, la Prefectură, să aflăm de la prefect – reprezentantul Guvernului în teritoriu – criteriile care au stat la baza alocării fondurilor în județul Sibiu. În prima fază, prefectul nu a vrut să ne primească și, în mod rușinos, a chemat trupele de intervenție rapidă ale jandarmilor, crezând că ne intimidează. Nu ne-a speriat, nu am cedat și nu am plecat, așa că, în final, ne-a invitat în sala de ședințe. Din păcate, reprezentantul Guvernului în teritoriu nu a avut niciun răspuns la întrebările primarilor și tot timpul a spus că de vină sunt cei din Guvern, respectiv Cîțu și miniștrii săi. În momentul în care a dat vina pe alții, primarii l-au întrebat dacă se poate uita în ochii lor când spune că și-a făcut datoria față de cetățenii județului Sibiu și i-au cerut să-și dea demisia. Prefectul a lăsat ochii în pământ și a pus capăt întâlnirii.
Revolta primarilor PSD este justificată de cifre: din totalul sumei alocate județului Sibiu, de 18,5 milioane de lei, nu mai puțin de 17,76 milioane de lei (aproximativ 96%) au revenit primarilor PNL care l-au votat pe Cîțu la celebrul congres PNL.”, transmite Bogdan Trif.
Etichete:

Recomandam sa citesti si