fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Bogdan Trif: În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!

Bogdan Trif: În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!

Parlamentarii au adoptat, marți seară, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, cu 254 de voturi “pentru” şi 128 – ”împotrivă”. Deputatul PSD Sibiu, Bogdan Trif, consideră că este un buget al austerității, acesta suținând că cele 65 de amendamente pe care le-a adus și care vizau investiții în județul Sibiu nu au fost acceptate.

Vă redăm comunicatul trimis de PSD Sibiu:

După ce luni, până la ora 2 noaptea și ieri toată ziua am avut dezbateri, ieri, coaliția toxică a votat Legea bugetului de stat pe anul 2021. Un buget al austerității și al sărăcirii românilor.

Au găsit resurse pentru a da mulți bani clientelei politice, dar n-au vrut să aloce bani pentru profesori (învățământul având cel mai mic procent din Produsul Intern Brut, de la Revoluție până în prezent), personalul medical (bugetul Sănătății fiind semnificativ mai mic decât anul trecut), pentru pensionari și copii. Au tăiat și de la studenți, și de la industria turistică, au tăiat de peste tot.

Bogdan Trif: În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!În schimb, au păstrat în bugetul Parlamentului bani pentru plata pensiilor speciale ale parlamentarilor, deși noi am avut amendament pentru tăierea acestor sume.

Cîțu și alianța PNL-USR-UDMR au dus ticăloșia atât de departe încât au tăiat până și din ajutorul de înmormântare acordat oamenilor cu venituri modeste.

Eu am depus 65 de amendamente care vizau investiții în județul Sibiu, dar această coaliție monstruoasă a intrat în istorie prin faptul că nu a acceptat niciun amendament de la Opoziție, la proiectul Legii bugetului.

Din păcate, vor urma vremuri grele pentru români, din cauza acestor incompetenți și hoți ai banului public ajunși la guvernare.

 

Etichete: