fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Bogdan Trif: Cum să ceri Poliției să-ți dea amendă?! (C.P.)

Cum să ceri Poliției să-ți dea amendă?!

Deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, a trimis un comunicat de presă prin care critică  atât conducere PNL Sibiu pentru modul în care s-a desfășurat acțiunea de împădurire recentă, cât și măsurile luat de Guvern în ultimul an de zile privind pandemia. De asemenea, deputatul PSD Sibiu a făcut lămuriri privind fotografia în care se află fără mască alături de IPS. Laurențiu Streza.

Vă redăm comunicatul de presă:

„Tupeu de mafiot penelist: ați triplat taxa de salubritate, ați furat bani în pandemie și ați dus la faliment zeci de mii de firme, ați creat haos în Spitalul Județean și au murit oameni cu zile, acolo, iar acum ați ajuns să dați și ordine Poliției sibiene

Doamna Turcan a cerut Poliției Române să fie amendată pentru că a încălcat legea. Parcă am trăi în sudul Italiei, în anii ’60, când poliția nu îndrăznea să-i deranjeze pe capii Mafiei postați în funcții publice!

Cum să ceri Poliției să-ți dea amendă?! Ca un act de mărinimie?! Sau în încercarea disperată de a scăpa de disprețul public?

Oare Poliția sibiană stă în poziție de drepți în fața doamnei Turcan? Eu am încredere în Poliția sibiană și sunt convins că nu acționează la ordin politic și își exercită atribuțiile în conformitate cu legile în vigoare.

Oare zecile de mii de persoane juridice și cetățenii români sancționați în timpul pandemiei așa au procedat? Poliția și Jandarmeria i-au amendat doar la solicitarea lor?

Vă credeți mai presus de Lege? Vă spun un lucru: Nu sunteți! Și o să plătiți pentru toate abuzurile pe care le-ați făcut, împreună cu colegii dumneavoastră, închizând zeci de mii de firme și trimițând sute de mii de oameni în șomaj, prin măsurile aberante și fără logică pe care dumneavoastră, împreună cu colegii PNL-USR din guvern le-ați luat.

În Sibiu, protejații dumneavoastră au triplat taxa de salubritate, în timp ce își elimină de pe piață concurenții (de exemplu, GOA Avrig, pe care împreună cu colegul dumneavoastră primar și cu președintele Consiliului Județean vă pregătiți să o scoateți de pe piață), pentru a pune mâna pe întregul sistem de colectare și transport al deșeurilor din județul Sibiu.

Ați îndatorat România prin împrumuturi uriașe, bani pe care i-ați furat și cu care v-ați îndestulat camarila politică, în timp ce ați închis românii în case!

Ați verificat toate activitățile mele, pentru a vedea dacă am încălcat în vreun fel restricțiile adoptate pe timp de pandemie. Ați găsit două poze în care sunt în biserica din Șaroș pe Târnave, împreună cu ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, în momentul în care mi-a înmânat o icoană și o diplomă, preț de câteva secunde. Dar în această situație, am păstrat distanța față de celelalte persoane.

Ați mai găsit o poză făcută în incinta bisericii din Șaroș pe Târnave, în momentul în care mi-am schimbat masca și am stat câteva secunde pentru a putea să respir, după ce am purtat masca o zi întreagă. Dar, chiar și atunci, m-am asigurat că cei din jurul meu poartă mască, astfel încât să nu existe niciun pericol.

Mai mult decât atât, aveam anticorpi suficienți pentru a nu fi contaminat cu această boală, deoarece am fost infectat anterior cu COVID, având și testul făcut la zi, cu rezultat negativ.

E o diferență mare între a face o poză în care păstrezi distanța de protecție față de cei din jur și înghesuiala penelistă din bena unei mașini, în care, în zona Mărginimii, se transportă în mod tradițional oile, caprele și diferite produse animale.

În vreme ce vă înghesuiați la chefuri în biroul premierului sau la alte chiolhanuri, în acțiunile oficiale pozați, împreună cu colega Cîmpean, în două dive habotnice într-ale respectării regulilor de protecție sanitară împotriva pandemiei.

Partidul Social Democrat susține măsurile sanitare pentru protecția populației, dar vom contesta în instanță măsurile aberante pe care dumneavoastră le-ați implementat și care au dus la închiderea afacerilor locale și la concedierea oamenilor. V-am acționat în instanță și atunci când, fără nicio logică, ați închis piețele țărănești acoperite și acum facem același lucru cu măsura de închidere a magazinelor la ora 18.00, o măsură parcă adoptată împotriva mediului privat și a oamenilor care, având un interval de timp scurt pentru a-și face cumpărăturile, sunt obligați să se înghesuie.” (a spus Bogdan Trif)

 

 

Etichete: