fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Blocurile din Sibiu pot deveni mai eficiente energetic cu ajutorul finanțării din fonduri europene

Programul Operaţional Regional 2014-2020, prin Axa Prioritară 3, Prioritatea de Investiţii 3.1. finanţează investiţiile în creşterea eficienţei energetice a clădirilor rezidenţiale.

Astfel, cu fonduri europene se pot reabilita din punct de vedere energetic blocurile de locuinţe care respectă condiţiile prevăzute în ghidul solicitantului. Asociațiile de proprietari au un rol foarte important în aceste demersuri, Primăria Sibiu urmând să fie partenerul care coordonează, elaborează și depune proiectul. “Programul este foarte complex, iar perioada de depunere a cererilor de finanțare este scurtă. De aceea, pentru a putea depune proiectul este nevoie de o foarte bună organizare din partea Asociațiilor de Proprietari care trebuie să furnizeze o serie de documente riguros alcătuite. Este totuși o ocazie bună de a reabilita blocurile cu un sprijin financiar important și sper ca, în ciuda demersurilor foarte complexe, un număr cât mai mare de Asociații să se înscrie. Îi asigur că Primăria le va fi partener în aceste eforturi.” (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului)

 Pentru informații suplimentare,  asociațiile de proprietari pot contacta la reprezentanţii Primăriei Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, prin telefon la nr. 0269/208831, prin fax la nr. 02698/208811 sau prin email la adresa administratie@sibiu.ro.

Ghidul solicitantul poate fi consultat aici: http://www.inforegio.ro/ro/por-2014-2020/apeluri-proiecte.html

sursa foto: bucuresti.citynews.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si