fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Blake Reynolds este noul jucător al BC CSU Sibiu

Blake Reynolds, jucător american în vârstă de 24 de ani, se alătură BC CSU Sibiu! Blake a evoluat în stagiunea actuală alături de campioana Poloniei, Enea Zastal BC Zielona Góra, echipă care, în urmă cu doar o săptămână, a câștigat Cupei Poloniei.

Născut în Jackson, Missouri, Blake Reynolds măsoară 2,01m, este absolvent al Universității Yale și a jucat în NCAA, până în stragiunea precedentă când a făcut pasul spre baschetul european, evoluând pentru cei de la Chernomorets Burgas, Bulgaria. În sezonul 2019/2020, Blake Reynolds a evoluat în 17 meciuri, reușind medii statistice de 17,5p, 7 rec. și 2,8 assist-uri. Stagiunea actuală a început-o alături de Enea Zastal Zielona Góra, campioana Poloniei care evoluează și în liga VTB. În campionatul polonez, Blake și-a trecut în cont medii de 10,4p, 4,7 rec. și 1,8 assist-uri.

”Sunt foarte încântat să mă alătur BC CSU Sibiu!  Am vrut să-mi găsesc o nouă casă și să îmi pot aduce aportul la câștigarea campionatului, iar Sibiul pare să fie locul perfect pentru asta.  Aștept cu nerăbdare să mă alătur antrenorilor și colegilor de echipă și să fac tot ce pot pentru a ajuta echipa să rîși atingă obiectivele”, a declarat Blake Reynolds.

”Blake este un jucător talentat, care vine la Sibiu cu un rol foarte important, acela de a-l înlocui, cu succes, pe Ishaiah Philmore. Este un jucător tânăr care va aduce echipei energie și consistență în atac, un jucător care va acoperi mai multe poziții și de la care ne așteptăm să fie o amenințare permanetă pentru echipa adversă. Sper că timpul de adaptare cu noii colegi și cu sistemul nostru să fie cât mai scurt și să poată deja evolua în Cupa României.”, spune Dan Fleșeriu.

Jucătorul se va alătura zilele următoare lotului condus de Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc.

Etichete:

Recomandam sa citesti si