fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Biletele Tursib pot fi cumpărate prin aplicaţia 24Pay

Pentru a veni ȋn sprijinul călătorilor ȋn privinţa achiziţionării titlurilor de călătorie pentru transportul public din Sibiu, Tursib, ȋmpreună cu dezvoltatorii 24Pay, vine cu o modificare ȋn fluxul de achiziţionare a biletelor şi legitimaţiilor zilnice prin intermediul aplicaţiei.

Ca atare, ȋncepând cu data de 15 martie 2023, orice călător care va dori să achiziţioneze un titlu de călătorie Tursib nu va mai trebui să scaneze cu telefonul mobil codul QR din autobuz.

Fluxul de achiziţie va fi mai simplu și se va face astfel:

  1. Se deschide aplicația 24Pay;

  2. Se accesează secțiunea “Transport Public”;

  3. Se selectează compania de transport local Tursib;

  4. Se alege titlul de călătorie dorit (bilet sau legitimaţie zilnică);

  5. Se efectuează plata.

Procesul de control va rămâne neschimbat. După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea “Portofel”. Aici poate fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport.

Toate detaliile referitoare la utilizarea aplicaţiei 24Pay le puteţi găsi şi pe site-ul Tursib, urmând ca ele să fie actualizate cu noul flux de achiziţie ȋncepând cu data de 15 martie 2023.

Mulţumim tuturor utilizatorilor transportului public din Sibiu şi ȋi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru a găsi modalităţi cât mai la ȋndemâna călătorilor, ȋn aşa fel ȋncât transportul public să fie o modalitate de deplasare uşor de utilizat.

 

Etichete: