fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Bilanțul activităților pompierilor în prima zi din 2021

În cursul nopții pompierii militari din Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii.

Primul incendiu a fost la vegetație uscată și baloți de fân în localitatea Nou, comuna Roșia. La fața locului s-au mobilizat prompt, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și au fost anunțați membrii SVSU Roșia.

S-a intervenit peste trei ore pentru lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 10 baloți (cca 30 kg) de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată efectul unei acțiuni Intenționate.

Bilanțul activităților pompierilor în prima zi din 2021Cel de-al doilea incendiu s-a produs la un autoturism staționat în localitatea Axente Sever. Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă.

Incendiul, care se manifesta la compartimentul motor al autoturismului, a fost stins prompt, fără victime. A ars întregul compartiment motor.

Bilanțul activităților pompierilor în prima zi din 2021Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Etichete:

Recomandam sa citesti si