fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Bilanțul activităților derulate weekendul trecut de polițiștii sibieni

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13,00, pe strada Moșnei din municipiul Mediaș, polițiștii au depistat o femeie în vârstă de 52 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul de a conduce al acesteia era suspendat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 17,30, în localitatea Biertan, un localnic în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, s-a angajat în depășirea unei mașini parcate pe partea dreaptă a drumului, a pătruns pe contrasens  fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă pe numele șoferului care a provocat tamponarea s-a deschis un dosar de cercetare penală întrucât autoturismul condus era neînmatriculat sau neînregistrat.

În aceeași seară, în jurul orei 22,00, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Agârbiciu, a condus un autoturism pe strada Morilor, iar la intersecția sens giratoriu cu Șoseaua Alba Iulia nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a produs incidentul a rezultat într-o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Horia de către un localnic în vârstă de 39 de ani. Întrucât testarea alcoolscopică șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 21,30, pe DN 7, în zona localității Boița, o femeie în vârstă de 36 de ani, domiciliată în localitatea Poplaca, în timp ce conducea un autoturism spre județul Vâlcea, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un imobil situat la intersecția drumului național cu strada Traian din localitatea Boița. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma testării alcoolscopice a femeii, aparatul etilotest a afișat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si