fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Bibliotecarii din România vin la Sibu

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu va fi gazda Conferinței Naționale BiblioPUBLICA a Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România în perioada 23-25 mai 2019. Tema conferinţei este “Bibliotecile publice – teritorii ale cunoașterii și memoriei colective”.

Abordând o temă de actualitate, Conferința ANBPR de la Sibiu creeză un cadrul profesional optim pentru dezbateri, schimburi de bune practici și consfătuiri între profesioniștii bibliotecilor publice și liderii inovatori ai domeniului. De asemenea, evenimentul va aduce împreună toate părțile interesate de activitatea și evoluția bibliotecilor – autorități și instituții publice, organizații non-profit, reprezentanți ai mediului de business, dar și exponenți ai comunităților locale.

Deschiderea oficială a conferinței – sesiunea de plen va avea loc în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (corp A, etaj 2) în data de 23 mai, la ora 9:30 în prezența și cu participarea doamnei Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu, Sorina Stanca, Președinta ANBPR, Carmen Mihaiu, Director General al Bibliotecii Naționale a României și Silviu Borș, Directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si