fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură Judet

Bianca Andreea Creţu a luat premiul II, la Concursul Național de Interpretare Vocală „Ilie Micu”

Sibianca Bianca Andreea Crețu a obținut premiul II la Concursul Național de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, Secțiunea Muzică Populară. Elevă a profesorului Cosmin Verde de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, Bianca Andreea Creţu este cea care a fost preferata publicului la ediţia din acest an a Festivalului Concurs „Lucreţia Ciobanu” de la Sibiu.

Felicitări, din nou, Bianca Crețu și mulțumim juriului pentru apreciere! E un moment de mare bucurie să reprezentăm de pe podium Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu” Sibiu, chiar de la prima ediție a concursului. Felicitări tuturor celor implicați în realizarea acestui concurs, în special doamnei manager Alina Pinca și sperăm ca la următoarele ediții să urcăm Școala Populară tot mai sus pe podium!”, a declarat profesorul Cosmin Verde.

Eleva lui Ion Drăgan a luat premiul I

Premiul I al Concursului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, Secţiunea Muzică Populară, a fost câştigat de Maria-Denisa Ungureanu, de la Şcoala Populară de Arte „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, avându-l ca profesor pe cunoscutul interpret de muzică populară Ion Drăgan. Premiul a fost înmânat de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Ion Drăgan a felicitat organizatorii concursului naţional de la Sibiu şi a amintit publicului că, în urmă cu 20 de ani, el a câştigat un mare premiu la un concurs de folclor organizat la Sibiu. „Acu 20 de ani, eu am luat marele premiu aici. Și cu doamna director, Alina Pinca, am mers în concursuri, era talentată, frumoasă şi cânta foarte, foarte bine. Și acum cântă. Felicitări din suflet!”, a spus Ion Drăgan, profesorul câştigătoarei Concursului Naţional „Ilie Micu”.

Festivalul a fost un succes

Alina Pinca – Vintilă a apreciat, la finalul competiţiei, că prima ediţie a Concursului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu” de la Sibiu a fost „un succes” şi „toţi concurenţii au fost la înălţime”. Vreau să le mulţumesc tuturor concurenţilor, publicului, partenerilor noştri, tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui frumos festival concurs, care, iată, chiar dacă a fost prima ediţie în acest an, înclin să cred că a fost un succes. Şi pentru că toţi concurenţii au fost la înălţime, vreau să-i felicit pe fiecare în parte”, a declarat la final, Alina Pinca Vintilă, directorul Concursului Naţional şi al Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu” din Sibiu a fost organizat marţi şi miercuri, de Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu”, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al partenerilor: Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Cercul Militar, Direcţia Judeţeană pentru Cultură.

Etichete: