fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Beţivi la volan

Azi noapte polițiștii sibieni au depistat doi șoferi băuți și doi bărbați care conduceau fără permis.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 04.30, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Agnita, în timp ce conducea un autoturism între Agnita și Merghindeal, a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se în șanț. La testarea alcoolscopică a șoferului, s-a constatat că acesta se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă dimineața, în jurul orei 04.35, în municipiul Sibiu, pe strada Dobrun, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Neamț, a fost depistat conducând cu o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Ambii șoferi au fost conduși la unități medicale pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschise dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, informează poliţiştii sibieni.

Vineri seara, în jurul orei 21.00, pe raza localității Nou, doi sibieni, în vârstă de 18, respectiv 38 de ani, au fost identificați la volan deși nu dețin permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele lor s-au întocmit dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Etichete:

Recomandam sa citesti si