fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Beți și fără permis, pe drumurile din județul Sibiu

Conducere sub influența alcoolului

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 09,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Sadu de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

A condus având acest drept suspendat

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, pe strada Gorăslău, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Pe numele sibianului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Etichete:

Recomandam sa citesti si