fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Beneficii pentru participanții la Săptămâna Europeana a Mobilității

Pe lângă activitățile și evenimentele din “Ziua fără Mașini”, duminică, 18 septembrie, Primăria Sibiu și partenerii săi, au pregătit o serie de gratuități sau reduceri pentru cei care lasă mașina acasă în perioada 16-22 septembrie și aleg deplasarea cu autobuzul, bicicleta, trotineta sau pe jos:

 • Călătorii gratuite cu mijloacele de transport public Tursib, inclusiv pe Linia Verde de transport în zona centrală, în zilele de 17 și 18 septembrie.
 • Intrarea gratuită la Zoo Sibiu în perioada 16-22 septembrie, pentru cei care ajung cu bicicleta
 • Intrarea gratuită la Muzeul în aer liber ASTRA în perioada 16-18 septembrie, dacă sosiți cu bicicleta. Între orele 08.00 – 12.00 și 18.00 – 20.00 veți putea utiliza bicicleta și pe aleile Muzeului.
 • Gratuități la închirierea bicicletelor Sibiu Bike City, în perioada 16-22 septembrie:
  • Dacă închiriați bicicleta cu ora, prima oră va fi gratuită
  • Pentru cei care dețin abonament și folosesc o bicicletă Sibiu Bike City în Săptămâna Europeană a Mobilității, se vor acorda 10 ore bonus, care pot fi utilizate până la finalul anului
 • Firma Bolt se alătură programului, oferind în perioada 16-22 septembrie o reducere de 15% pe cursă, în limita a 20 lei/cursă, celor care închiriază trotinete electrice. În aplicația mobilă Bolt trebuie doar să introduceți codul SIBIU22 pentru a beneficia de această facilitate.
 • Baia Populară organizează în zilele de 16 și 17 septembrie ore gratuite de yoga, Barre și cardio kickboxing pentru doritori, precum și ore de stretching pentru seniori în zilele de 16 și 17 septembrie, lansând astfel o invitație la mișcare pentru sănătate. Mai sunt încă locuri, astfel că puteți suna pentru rezervare la numărul 0269/214.445.
 • Deschis anul acesta, Complexul de Agrement Lacul Binder se implică în această acțiune. În zilele de 17 și 18 septembrie, cu ajutorul instalației liniare pentru începători, persoanele cu vârsta de cel puțin 10 ani care știu să înoate pot învăța gratuit să practice schi nautic sau wakeboarding.
 • Teatrul Gong oferă intrarea gratuită la spectacolul Muzicanții din Bremen în zilele de 17 și 18 septembrie celor care folosesc bicicleta pentru a ajunge la teatru. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și va avea loc: sâmbătă, 17 septembrie, de la orele 11:00 și 18:00 și duminică, 18 septembrie, de la ora 11:00. Parcarea bicicletelor și accesul se fac prin curtea interioară a teatrului, cu intrare de pe str. Moș Ion Roată.

Pe această cale, mulțumim partenerilor care au ales să ni se alăture în acest demers important pentru Sibiu: Tursib, Grădina Zoologică Sibiu, Complexul Muzeal ASTRA, Baia Populară Sibiu, Complexul de agrement Lacul Binder, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat și firma BOLT.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si