fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu se desparte de Christian Lutete

BC CSU Sibiu se desparte de Christian Lutete

BC CSU Sibiu și Christian Lutete au decis, de comun acord, să renunțe la colaborarea începută în vară. Jucătorul care a îmbrăcat maioul cu numărul # 23 pleacă de la echipa sibiană după ce a evoluat în acest sezon în 8 dintre meciurile disputate de echipa noastră, în Liga Națională.

Baschetbalistul american de 24 de ani s-a alăturat lotului condus de Dan Fleșeriu în vara lui 2020, după  5 sezoane petrecute în NCAA: două la Radford University (2015-2017) iar ultimele trei, la University Massachusetts Lowell (2017-2020). La Sibiu însă nu a reușit să se acomodeze, motiv pentru care, de comun acord, părțile au decis să se despartă.

”Christian Lutete a venit la Sibiu ca un jucător important. Marcator foarte bun, cu rol decisiv în toți anii de colegiu/universitate anteriori, urma să îndeplinească același rol și în echipa noastră. Nu a reușit să se adapteze felului nostru de a juca. Sunt convins că talentul este imens și că atunci când va găsi mediul potrivit, se va face remarcat. Ii urăm succes și îi multumim pentru efortul depus în lunile pe care le-am petrecut împreună”, a declarat Dan Fleșeriu.

În perioada petrecută la echipa noastră, Christian Lutete a evoluat în medie 12 minute, în 8 partide din LNBM și strâns medii statistice de 8,6 puncte și 2 recuperări.

Etichete:

Recomandam sa citesti si