fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Social Sport

BC CSU Sibiu se alătură campaniei Cursa de Rățuște

BC CSU Sibiu se alătură celei mai amuzante curse caritabile a anului, Cursa de Rățuște.

Deși contextul actual nu permite organizarea proiectelor așa cum și-ar fi dorit, Rotaract Club Sibiu continuă să se implice în comunitate, „de la distanță”, de această dată, abordând un format hibrid.

Astfel, Cursa va avea loc cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, iar pentru a putea fi alături de noi, aceasta va fi transmisă 𝐋𝐈𝐕𝐄 pe pagina noastră de Facebook, Rotaract Sibiu și pe pagina Livestream Romania.

O metodă simplă și fără riscuri, prin care oricine poate să adopte o rățuscă în valoare de 𝟏𝟎 𝐑𝐎𝐍, plătind cu cardul, este accesarea site-ului oficial: https://sibiu.cursaderatuste.ro/.

De asemenea, biletele pot fi achiziționate și fizic, de la membrii clubului sau din locațiile Hug The Plate și Hug the Mug, din Sibiu.

Achiziționarea rățuștelor vă înscrie automat în cursa pentru premiul cel mare, în valoare de 𝟐𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, oferit de sponsorul nostru principal, Visma Software Romania.

Mulțumim 𝐁𝐂 𝐂𝐒𝐔 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 pentru sprijinul acordat!

𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚 𝐨 𝐫ățușcă?
Online, accesând https://sibiu.cursaderatuste.ro/ sau fizic, de la membrii clubului și din locațiile Hug the Mug și Hug the Plate, din Sibiu.

𝐂â𝐭 𝐜𝐨𝐬𝐭ă 𝐨 𝐫ăț𝐮𝐬𝐜ă? 𝐏𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐫ăț𝐮ș𝐭𝐞?
O rățușcă costă 𝟏𝟎 𝐑𝐎𝐍 și pot fi adoptate mai multe rățuște. Fiecare rățușcă adoptată vă crește șansa de a câștiga premiul cel mare în valoare de 𝟐𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

𝐔𝐧𝐝𝐞 ș𝐢 𝐜â𝐧𝐝 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜 𝐂𝐮𝐫𝐬𝐚?
Cursa va avea loc pe paginile de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 și 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚, dâ𝐦𝐛ă𝐭ă, 𝟐𝟐 𝐦𝐚𝐢, î𝐧𝐜𝐞𝐩â𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟑:𝟎𝟎.

Etichete:

Recomandam sa citesti si