fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu reia competițiile, iar publicul se poate întoarce în tribune

BC CSU Sibiu reia competițiile, iar publicul se poate întoarce în tribune

După o pauză de aproape două săptămâni de la ultimul meci, câștigat în fața lui SCM Timișoara, BC CSU Sibiu revine în competiții, în prezența suporterilor și se pregătește pentru o lună decembrie ce programează cinci partide.

Trei meciuri contează pentru Liga Națională și se vor disputa în perioada 4-18 decembrie. Apoi, între cele două sărbători de iarnă, CSU va disputa dubla din sferturile de finală ale Cupei României.

Iată programul provizoriu al echipei galben-albastre:

– Sâmbătă (04.12), BC CSU Sibiu vs CSM Galați
– Sâmbătă (11.12), Rapid București vs BC CSU Sibiu
– Sâmbătă (18.12), BC CSU Sibiu vs CSM VSKC Miercurea Ciuc

Informații referitoare la orele de disputare, dar și despre comercializarea biletelor pentru meciurile de pe teren propriu vor fi anunțate.

Dubla din Cupa României, cu învingătoarea dintre CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu, se va desfășura între 27-30 decembrie.

BC CSU Sibiu are un bilanț general de 2-7 în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Formația de pe Cibin nu parcurge cel mai bun moment al îndelungatei sale existențe în baschetul românesc, dar a dat semne de revenire la ultimul meci, câștigând în fața uneia dintre cele mai omogene și rutinate echipe din România.

Următoarele trei meciuri din campionat sunt foarte importante. Pe hârtie sunt accesibile, dar este cert că vor reprezenta provocări solicitante. CSU are nevoie neapărată de victorii pentru a-și relansa lupta pentru calificarea în playoff. Iar de acum încolo sprijinul suporterilor poate fi manifestat în tribune.

Publicul revine în tribune!

Potrivit noilor reglementări ale autorităților române, în contextul evoluției pandemiei COVID-19, competiţiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise. Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

– Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
– Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

Așadar, BC CSU Sibiu așteaptă suporterii la cele trei partide pe care le mai are de disputat în Sala Transilvania în anul calendaristic 2021.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021.

Etichete:

Recomandam sa citesti si