fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu: Pierdem la mare luptă partida de pe terenul lui CSO Voluntari

BC CSU Sibiu a dat o replică excelentă pe terenul lui CSO Voluntari și a fost aproape de victorie în partida jucată duminică seară, 6 februarie. Jocul, încheiat cu scorul de 78-71, a contat pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2021/2022.

Am preluat conducerea încă din start, iar după șase puncte la rând venite de la Padgett și McGrew, am dus scorul la 9-2. Gotcher și Vasiliauskas și-au găsit tirul de la distanță și a echilibrat ostilitățile. S-a marcat puțin de ambele părți până la finalul actului inaugural, care era închis de Tanner McGrew cu un coș din apropiere pentru scorul de 17-15. Am început excelent sfertul secund, cu un run de 7-0, prin care preluam conducerea. Tabela a rămas neschimbată pentru următoarele 2 minute, la scorul de 22-17. Vida a deblocat scorul iar Javion Blake a răspuns rapid cu o triplă. Am rămas la conducere până la jumătatea sfertului, când gazdele înregistrau un run de 6-0 și duceau scorul la 27-26. Din nou Blake a oprit seria bună cu un layup. Jocul s-a desfășurat apoi sub spectrul echilibrului dar ultimele două minute din prima repriză le-au aparținut gazdele, care au încheiat cu un nou parțial, 10-2 și astfel se intra la cabine cu scorul de 40-34.

Repriza secundă a demarat cu două minute de secetă, până când Thompson a înscris o liberă. Mo Pratt a replicat cu o triplă, lucru reușit imediat și la celălalt panou de Vasiliuaskas. Seria triplelor a fost continuată de Lucas Tohătan. În continuare s-a mers umăr la umăr diferența păstrându-se în jurul celor 6 puncte. Ilfovenii au rămas preciși de la distanță, iar o nouă triplă a lui Gotcher a făcut ca ecartul să ajungă pentru prima dată la 10 lungimi, 59-49. Jocul s-a desfășurat în același registru, cu gazdele exacte de la distanță. Astfel, „galben-albaștrilor” le-a fost dificil să se apropie pe tabelă, după 30 de minute de joc scorul era 65-53. CSO Voluntari a început excelent actul decisiv, cu 4 puncte marcate la rând. Javion Blake a deblocat tabela pentru trupa antrenată de Miguel Angel Hoyo. Când mai erau 5 minute de jucat, diferența a revenit la una formată dintr-o singură cifră, 69-60, după un coș de la distanță al lui McGrew. Băieții noștri au ratat două șanse la rând să se apropie la două posesii, după care Gotcher i-a pedepsit din nou de la distanță. Lucas Tohătan a păstrat meciul în priză cu un three-point-play. Iar tot el ducea scorul la 74-69 când mai erau 90 de secunde de joc. Gotcher a răspuns din nou prezent pentru echipa sa.  Diferența a scăzut la 5 lungimi, dar nu a mai fost timp pentru revenire. Scor final, 78-71.

Tanner McGrew a fost cel mai bun jucător al echipei noastre cu 16 puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive. Javion Blake și-a trecut în cont 13 puncte și 2 pase decisive. Lucas Tohătan a totalizat 11 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. Mo Pratt a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive iar Rareș  Uță cu 10 puncte și 12 recuperări.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si