fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu pierde meciul disputat pe terenul orădenilor

Elevii lui Dan Fleșeriu au pierdut pe terenul orădenilor CSM CSU, scor 60-75, în cadrul etapei a 4-a din Grupa Roșie în Liga Națională de baschet masculin. Partida a avut loc marți la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Jocul a demarat cu Watson, Richard, Petrescu, Zekovic și Valeika. Echipa sibiană a început în nota de dominare, aceasta marcând primele șapte puncte. CSM-ul a reacționat, dar nu a reușit să egaleze nivelul de intensitate al vizitatorilor. Aceștia s-au aflat în numeroase situații favorabile, de cele mai multe ori de pe semicerc. Sibiul conducea cu scorul de 27-18 la prima pauză.Sfertul al 2-lea a consemnat o altă față a bihorenilor. Aceștia au fost mai fizici și mai prezenți în duelurile de sub panou. De altfel, Oradea a marcat cu generozitate din spațiul de trei secunde și avea mai multe recuperări decât Sibiul la jumătatea partidei. Tridentul Zekovic – Markovic – Watson a contribuit în faza de atac și condus CSM-ul spre un parțial de 27-10. Repriza s-a terminat cu scorul de 45-37, orădenii marcând pentru prima dată de pe semicerc în ultimul minut al reprizei.

Repriza secundă a demarat davorabil echipei orădene. Defensiva gazdelor a funcționat impresionant reușind să țină adversarul la procentaje scăzute. Din punct de vedere ofensiv jocul CSM-ului nu a strălucit, dar a fost suficient de competitiv pentru a mări avantajul pe tabela de marcaj. Antrenorul Cristian Achim l-a trimis în teren pe finalul acestei perioade de joc pentru a 2-a oară pe Vlad Marinău. Oradea conducea cu scorul de 64-45 la intrarea în secvența decisivă.

Secvența decisivă nu a adus schimbarea. Oaspeții au încercat să revină, dar nu au reușit să se apropie amenințător. Roș-albaștrii au controlat situația până la final, bifând un succes important ce le asigură cel puțin locul 2 la încheierea sezonului regulat.  Barry Stewart a totalizat 13 puncte4 recuperări și 3 intercepții.

Ambele formații au efectuat câte un transfer în perioada de întrerupere a campionatului. Echipa noastră l-a legitimat pe americanul, Larry Gordon, în timp ce orădenii l-au transferat pe croatul Kristijan Krajina. Cei doi jucători se află la prima lor experiență în Liga Națională.

Peste 200 de sibieni au urmărit meciul de seara trecută ÎMPREUNĂ, ca o adevărată FAMILIE, pe un ecran imens, la CineGOLD. Sala cinematografului s-a dovedit neîncăpătoare pentru mulțimea de suporteri care au vrut să vadă împreună partida de la Oradea.

Etichete:

Recomandam sa citesti si