fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu nu a dat nicio șansă celor de la Steaua București

BC CSU Sibiu nu a dat nicio șansă celor de la Steaua București

BC CSU Sibiu a reușit o victorie clară în fața Stelei, scor 103-75, în ultima partidă a turneului de la Sibiu, în runda a șasea a LNBM.

CSA Steaua a început meciul în formula Mandache, Vranjes, Coconea, Creek, O’Brien. Sibiul i-a avut în primul cinci pe Tohătan, Addison, Torok, Philmore și Cooper.

Isaiah Philmore a pus primele puncte pe tabelă, grație unui slam dunk. Ivan Vranjes a egalat la 2, dar sibienii au pus un run impresionant, de 13-2. Seria a fost întreruptă de O’Brien (15-6). Dar până la finalul primului sfert, steliștii au reușit un nou parțial impresionat, de 16-4, cu cinci coșuri în total de la 3 puncte. Scorul după primul sfert era 31-10 pentru sibieni.

În ciuda opoziției lui Andrei Mandache, dominarea Sibiului a continuat și în sfertul doi. Hardy, Jackson și Philmore au făcut autostradă spre coșul roș-albaștrilor. La un moment dat sibienii aveau și 30 de puncte (57-27), dar steliștii au reușit să închidă prima repriză cu un parțial de 9-1 și să reducă ecartul la 22 de puncte (58-36). La pauză sibienii aveau nu mai puțin de 23 de puncte pe contraatac!

BC CSU Sibiu nu a dat nicio șansă celor de la Steaua București

Steliștii au continuat parțialul și în sfertul 3, deschis cu un run de 7-0. Addison a marcat apoi un coș de 3, dar au urmat două coșuri consecutive înscrise de Andrei Mandache (61-47). Addison a rupt seria Stelei, iar Isaiah Philmore a marcat un and-one, după care banca Stelei a primit un tehnic. Sibienii nu s-au oprit aici. Philmore a înscris din nou, din pasa lui Torok, Addison a mai marcat încă o dată de la 3 iar coșul lui Torok a forțat banca Stelei să ceară time-out, la scorul 75-50 pentru sibieni, cu peste 4 minute rămase de jucat din partidă. Sibienii au continuat prestația excelentă iar după 30 de minute conduceau la 36 de puncte, scor 90-54!

În sfertul patru ambele echipe au dat minute jucătorilor români din rotație. În cele din urmă Steaua a reușit să câștige sfertul 4, iar sibienii s-au impus la 28 de puncte, scor 103-75.

Isaiah Philmore a înscris 22 de puncte cu 8 recuperări pentru sibieni, Marquis Addison 20, Kaelin Jackson 14 și Rolli Torok 13. De partea cealaltă Andrei Mandache a avut din nou o prestație bună, cu 20 de puncte și 7 recuperări, iar Titus Nicoară a venit de pe bancă cu 17 puncte și 6 recuperări.

În total CSU Sibiu a adunat 34 de puncte pe contraatac și 50 de puncte în spațiul de 3 secunde, forțându-i pe steliști să comită 14 turnovers.

După acest meci CSU Sibiu ajunge la 9-2, în timp ce Steaua coboară la 4-6.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

foto: facebook CSU Sibiu

Etichete: