fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu joacă sferturile de finală cu BCM U FC Argeș Pitești

BC CSU Sibiu joacă sferturile de finală cu BCM U FC Argeș Pitești

BC CSU Sibiu joacă luni și miercuri, la Sala Transilvania, primele meciuri din seria sferturilor de finală, în compania celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din 3 meciuri, astfel că, dacă va mai fi nevoie, meciul al treilea al seriei se va disputa vineri, 21 mai, la Pitești.

Baschetbaliștii sibeini au încheiat sezonul regulat pe locul al treilea, cu 21 de victorii și 5 înfrângeri, astfel că vor juca primul tur de PlayOff, în compania ocupantei locului 6, BCM U FC Argeș Pitești. Primele dueluri se joacă la Sala Transilvania, luni, 17 mai și miercuri, 19 mai, ambele de la ora 18:00.

”Momentan, măsurile de relaxare anunțate de autorități nu prevăd modificări legate de prezența suporterilor la meciurile indoor, dar facem toate eforturile pentru ca revenirea lor să aibă loc cât mai curând. Ne este dor să jucăm avându-i pe fani în tribune. PlayOff-ul este partea cea mai spectaculoasă a campionatului iar sportivii au nevoie de energia suporterilor. Cred că suntem printre echipele care au resimțit, anul acedsta, cel mai mult, lipsa suporterilor în sală și ne dorim ca măcar la final de campionat să putem fi în sală cât mai mulți, ca o adevărată familie!” a spus Horațiu Floca, președinte BC CSU Sibiu.

Partida de luni, ora 18:00, va fi transmisă LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV, în timp ce meciul al doilea al seriei, de miercuri, va fi LIVE pe FRB TV.

Mult așteptatele meciuri din PlayOff-ul Ligii Naționale demarează, pentru echipa noastră, luni, 17 mai, la Sala Transilvania, de la ora 18:00. Cu lotul apt și pregătit pentru prima rundă din sferturile de finală, BC CSU Sibiu abordează seria cu multă motivație și dorință să reușească două victorii în meciurile de acasă. Iată ce aun declarat Rolland Torok și Dan Fleșeriu, înaintea primelor meciuri ale sferturilor de finală:

”Vom intra cu toții în meciuri cu gândul că va trebui să încheiem seria la Sibiu, deși sunt sigur că nu va fi ușor. Piteștiul are o echipă foarte bună, bancă foarte lungă, și sunt sigur că vor veni cu ceva nou, pregătiți pentru luptă. Consider că noi va trebui să jucăm ca o echipă, să nu cedăm nici măcar o secundă și toate mingile de 50-50 să le luăm noi. Trebuie să ne tinem de planul pregătit, să fim foarte atenți și nu cred că vom avea probleme”, a declarat Rolland Torok.

”Jucăm într-un sistem total neobișnuit PlayOff-ul, anul acesta. Jucăm primele două meciuri acasă, cu o echipă extrem de puternică, pe care am reușit să o învingem în sezonul regulat, dar de fiecare dată am avut meciuri intense cu ei și cu rezultate greu de obținut. Vor fi meciuri grele pentru noi, extrem de disputate. Piteștiul are bancă lungă, un antrenor care știe să își folosească jucătorii foarte bine și care sunt la potențial maxim, exact la momentul oportun, acum când începe PlayOff-ul. Ni am demonstrat, de asemenea, o creștere de formă în ultima vreme și mă aștept să mai crește de aici încolo și vom da totul pentru a obține victoria în meciurile de acasă”, spune Dan Fleșeriu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si