fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu debutează astăzi în Final Eight-ului Cupei României

BC CSU Sibiu debutează astăzi în Final Eight-ului Cupei României

Confruntările pentru Trofeul Cupei României demarează astăzi, la Cluj, primul meci fiind planificat să înceapă la ora 11:45. BC CSU Sibiu joacă de la 18:25, cu gazda evenimenului, U BT Cluj Napoca. Toate meciurile din cadrul Final Eight-ului Cupei României vor fi LIVE pe DIGI SPORT si LOOK SPORT, precum si pe FRB TV si canalul oficial de youtube al Superbet, partenerul principal al evenimentului.

Pentru că baschetul se joacă în condiții excepționale, fanii baschetului românesc vor avea acces online, pe youtube, la un adevarat maraton de transimii LIVE care includ, pe lângă partidele oficiale, studiouri de prefațare pentru cele patru meciuri și flash-interviuri dupa fiecare partidă, cu antrenorii principali si jucatorii reprezentativi ai fiecarei echipe.

Așadar, urmărim împreună evoluția echipei noastre în sferturile de finală ale Cupei României, de la 18:25, iar înaintea partidei, respectiv de la ora 17:30, Horațiu Floca va fi invitatul lui Radu Abramescu în cadrul studioului LIVE, alături de Mircea Cristescu.

Imediat după încheierea partidei, antrenorii celor două echipe, dar și cei mai buni jucători ai confruntării vor oferi declarații LIVE pe FRB TV si canalul oficial de youtube al Superbet.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si