fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu a cedat pe terenul celor de la CS Rapid București

BC CSU Sibiu a cedat pe terenul celor de la CS Rapid București

BC CSU Sibiu a cedat pe terenul lui Rapid București, scor 86-94. Meciul din cadrul etapei a 11-a în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22 a avut loc sâmbătă (11.12), la Sala Rapid din capitala României.

La capătul unei partide extrem de echilibrate, ce a cuprins un ecart maxim înregistrat chiar pe rezultatul final, cu 12 schimbări la conducere și opt situații de egalitate pe tabela de marcaj, CSU a plătit tribut unui joc defensiv ineficient pe tot parcursul sfertului decisiv, unul pe care l-a început extrem de modest și în atac.

Sibienii au avut mai mult timp inițiativa pe tabela de marcaj în primele 30 minute de joc. Ei au condus la prima pauză cu scorul de 23-22, respectiv la jumătatea meciului cu 49-48. Galben-albaștrii și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj pe finalul sfertului 3, scorul cu zece minute rămase pe timpul de joc fiind de 70-65.

Rapid a înscris primele 11 puncte în sfertul 4, toate în primele două minute și jumătate. Echipa noastră a încercat să reacționeze, însă nu a putut să anuleze deficitul. Echipa gazdă a găsit soluții să puncteze, jucătorii de bază găsind coșul chiar dacă au consumat multă energie.

Conform așteptărilor, CSU Sibiu a dominat lupta la recuperare ofensivă (16-5). Din păcate apărarea galben-albaștrilor nu a corespuns, procentajele fiind elocvente în acest sens (50%-43% la aruncările din acțiune în favoarea lui Rapid). De asemenea, ardelenii au avut probleme la linia de pedeapsă, având sub 60% la acest procedeu.

Justas Tamulis a reușit 23 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Lucas Tohătan a adăugat 19 puncte, iar Rareș Uță a realizat primul double-double stagional cu 17 puncte și 10 recuperări. Rotația lui CSU Sibiu a curpinsnouă jucători, opt având cel puțin 13 minute pe parchet.

De cealaltă parte, Jordan Swopshire a reușit 27 puncte, având șapte reușite de pe semicerc. Erik Copes l-a secondat cu 23 puncte, 9 recuperări, iar Jagan Mosely a izbutit 20 puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive pentru Rapid București.

Cu această ocazie s-a consemnat debutul lui James Padgett. Noul pivot al lui CSU Sibiu a totalizat 10 puncte, 6 recuperări (4 ofensive) în aproape 20 minute pe parchet.

De asemenea, în acest meci s-a consemnat debutul lui Miguel Angel Hoyo în calitate de antrenor principal al echipei din Sibiu.

BC CSU Sibiu rămâne fără victorie în deplasare și are un bilanț general de trei victorii și opt înfrângeri. Echipa noastră își vede limitată seria rezultatelor pozitive. Rapid București are același bilanț precum CSU.

Următorul joc al echipei noastre este programat pentru sâmbăta viitoare (18.12). Adversar va fi CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Etichete:

Recomandam sa citesti si