fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

BC CSU Sibiu 2 și juniorii U15 desfășoară meciuri în acest weekend

juniorii U15

Echipa secundă a lui BC CSU Sibiu joacă al 2-lea meci din 2022 în Liga 1, pe terenul celor de la ABC Laguna București. Partida contând pentru etapa a 9-a este programată sâmbătă, 22 ianuarie, cu începere de la ora 18:00 în sala ICH din Capitală.

BC CSU Sibiu 2 a câștigat ultimele 5 partide desfășurate în liga secundă și astfel a ajuns la un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri, ocupând poziția a 5-a în clasament. Trei dintre aceste victorii au venit în deplasare, un lucru îmbucurător și dătător de speranțe pentru echipa antrenată de Tomas Rinkevicius, înainte de jocul de la București.

ABC Laguna București ocupă poziția a 2-a cu 6 victorii și 2 înfrângeri. Echipa bucureșteană are în lot jucători cu experiență în Liga Națională, printre care Iulian Orbeanu, Bogdan Stăncuț și Victor Petrache. Ilija și Luka Stefanovic sunt cei doi jucători străini din echipa preluată de Claudiu Fometescu la începutului acestui an.

Acest weekend este unul plin și pentru una dintre echipele de juniori ale clubului BC CSU Sibiu. Juniorii U15 au programate jocurile din faza a 3-a a campionatului național. Elevii antrenați de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu vor disputa următoarele meciuri:

Sâmbătă, 22.01: ACS Dan Dacian Portocaliu București vs ABC CSU Sibiu – ora 12:30 – Șura Mică
Sâmbătă, 22.01: ABC CSU Sibiu vs CS Axiopolis Cernavodă –  ora 17:00 – Șura Mică
Duminică, 23.01: ABC CSU Sibiu vs ACS Alpha Sport Team Sibiu – ora 14:00 – Sala Transilvania

Etichete:

Recomandam sa citesti si